iPhone 12

Apples neste iPhone annonseres 13. oktober

Inviterer til lansering - men kommer det mer enn iPhone 12?

NYTT DESIGN: Årets nye iPhone-modeller dropper de avrundede kantene til fordel for et mer kantete design, ifølge ryktene. Foto: 9to5Mac.
NYTT DESIGN: Årets nye iPhone-modeller dropper de avrundede kantene til fordel for et mer kantete design, ifølge ryktene. Foto: 9to5Mac. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple har sendt ut invitasjoner til lansering tirsdag 13. oktober. Det står ingenting om at det er selskapets neste iPhone som vil bli presentert, men det ville vært et stort sjokk om så ikke var tilfelle.

Det er omtrent én måned siden Apple holdt sin forrige produktlansering. Da var det Apple Watch Series 6 og to nye iPad-er som stod på agendaen. I et vanlig år ville nye iPhone-modeller også blitt vist frem her, men i juli varslet Apple at årets mobillansering ville skje noen uker senere.

Helt nytt iPhone-design

Ryktene om iPhone 12 har gått lenge og er mange. Et helt nytt design med rette kanter og 5G-støtte er forventet. Invitasjonen fra Apple lyder for øvrig «Hi, Speed», noe som tolkes som et tegn på at raskere mobilsurfing vil være blant nyhetene.

Men de nye iPhone-modellene kommer også til å være utstyrt med Apples nye lynkjappe A14 Bionic-brikke, som er den første mobilprosessoren i salg som er basert på en 5 nanometer produksjonsprosess.

Ifølge 9to5Mac er det ventet at iPhone 12 vil komme i fire forskjellige utgaver:

  • en 5,4 tommer iPhone 12
  • en 6,1 tommer iPhone 12 Max
  • en 6,1 tommer iPhone 12 Pro
  • og en 6,7 tommer iPhone 12 Pro Max.

Den store forskjellen mellom den vanlige utgaven og Pro-modellene vil være kameraoppsettet: dobbeltkamera på de to første og et trippelkamera med en ny Lidar-skanner på de to siste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer