TEST: Apple iPhone 11

Apples nye «folke-iPhone»

Gjør mye av det samme som Pro-modellene til en lavere pris. Kan den være et bedre kjøp? Vi har sjekket den ut.

SVEIPORAMA: Har du en iPhone uten hjemknapp er det lurt å lære seg disse triksene. Foto: Kirsti Østvang. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Rett og slett ekstremt god», lød det i konklusjonen i vår ferske test av iPhone 11 Pro Max, som fikk den første sekseren på terningen fra anmelder Pål Joakim Pollen siden iPhone 6s ble lansert i 2015.

Denne høsten er det imidlertid tre iPhone-modeller å velge mellom: iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, som da er oppfølgere til henholdsvis iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max.

Den billigste av dem er iPhone 11, som koster fra 8490 kroner for innstegsmodellen med 64 GB lagringsplass. Neste nivå opp til 128 GB lagringsplass koster 9090 kroner, mens 256 GB lagringsplass koster 10390 kroner.

Det er mye penger, men likevel er det 4500 kroner mindre enn den heftigste iPhone 11 Pro Max-utgaven. Og 3500 kroner mindre enn iPhone 11 Pro.

Siden vi tror at mange som er i markedet for ny iPhone, lurer på om de skal velge den vanlige 11-eren eller gå for en av Pro-modellene, skal vi i denne testen gjennomgå de viktigste forskjellene for å gjøre nettopp dét valget enklere.

Fortsetter med samme design

Den kanskje mest åpenbare forskjellen mellom iPhone 11 og Pro-modellene er designet. Det er stort sett uforandret fra siste års mobiler. I formen er årets telefoner relativt like, men materialene og fargene er forskjellige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.