Applikasjoner til iPhone

Det er ikke så mye som skal til.

Publisert
Sist oppdatert

Den er populær, den svarte telefonen fra Apple. Så populær at folk importerer den fra utlandet for å få den fordi de ikke vil vente til den kommer i salg her i Norge.

Problemet, hvis man kan kalle det det, er at Apple har en avtale med AT&T, noe som betyr at man må trikse litt med telefonen før man kan bruke den her hjemme.

Tidigere har vi skrevet om hvordan man kan kjøpe en iPhone fra utlandet, og tilbakemeldingene på artikkelen var mange. En leser presiserte blant annet forskjellen på å Jailbreake og å låse opp telefonen for bruk med andre SIM-kort enn det som følger med.

Når du "Jailbreaker" telefonen gjør du det for å kunne legge inn egne programmer på harddisken, mens det man gjør for å få den til å fungere på telefonnettet i Norge er å låse den opp.

Det finnes allerede mange gode guider som forklarer i detalj hvordan man skal låse opp iPhone og jailbreake den, samt få norsk tastatur. Derfor nøyer vi oss med å lenke til disse. Denne guiden, laget av forumbruker geircito på Mac1.no sitt forum, viser en nøyaktig metode for hvordan du skal låse opp og jailbreake telefonen og baserer seg på programmet iPlus. Da vi testet den fungerte det uten problemer. Guiden fungerer for Windows og Mac.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer