Årets beste apper til iPhone

Apple har kåret sine favoritter i 2019.

TID FOR ÅRSBESTE: Apple kårer hvert år sine favorittapper til iPhone, iPad, Mac og Apple TV. Foto: Apple
TID FOR ÅRSBESTE: Apple kårer hvert år sine favorittapper til iPhone, iPad, Mac og Apple TV. Foto: Apple Vis mer
Publisert

Tradisjonen tro har Apple kåret sine favorittapper fra året som gikk, slik de også gjorde i fjor, der Procreate Pocket ble kåret til den beste iPhone-appen.

Årets beste iPhone-app

Nok et år er det en fotoapp som går til topps i Apples kåring. De siste årene har glitrende fotoapper som Enlight og Prisma havnet på førsteplassen.

I år er det Spectre Camera fra Lux Optics som stikker av med seieren. Appen bruker kunstig intelligens til å sette sammen flere hundre fotografier til ett bilde med lang eksponeringstid.

Det vil si at du for eksempel kan ta kveldsbilder av trafikken der lyset fra bilene blir til lange streker eller bilder av en foss hvor vannet ser silkemykt ut - uten å bruke fancy kamerautstyr.

Appen er for øvrig laget av de samme utviklerne som har laget en av våre andre fotofavoritter til iPhone, Halide Camera. Som denne er også Spectre båd pen og veldig enkel å bruke.

Årets beste iPhone-spill

Spill er en egen kategori, og i år mener Apple det er Sky: Children of the Light som er aller best. Her løper og etter hvert flyr du gjennom drømmeaktige verdener hvor målet er å avdekke et mysterie. Særlig grafikken har fått mye skryt – «på konsollnivå», og den filmatiske musikken gjør det hele til en nydelig spillopplevelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer