Årets beste mobiltelefoner 2013

Alt fra iPhone 5S til billige Nokia-er: Her er mobilene DinSide likte best i året som gikk.

NYE TRENDER: Fra utelukkende grått og sort har det i år blitt mer fargerikt. Når mobilene også har vært gode innvendig, har det vært et godt mobilår.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
NYE TRENDER: Fra utelukkende grått og sort har det i år blitt mer fargerikt. Når mobilene også har vært gode innvendig, har det vært et godt mobilår. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en godt år. I alle fall for oss mobilinteresserte.

2013 var året da vi fikk vår første mobil med full HD-skjerm på 1080p, i Xperia Z. Året da vi fikk noe så snodig som en mobil med doble fronthøyttalere, i HTC One. Året da Nokia ga oss det beste mobilkameraet vi har sett, i Lumia 1020. Året da Apple våget å sette en fingeravtrykkleser midt på sin iPhone 5S. Året da Samsung forsøkte å få oss til å bruke mobilen på helt nye måter med Galaxy S4. Og året da LG ville overbevise oss om at knappene burde ligge bak mobilen, med LG G2. Ikke alt var like vellykket, men av de 34 modellene DinSide testet i år sitter vi igjen med hele 17 terningkast fem eller seks.

Her er alle, delt opp i tre priskategorier.

Hvilken mobil har det aller beste kameraet? Det har vi funnet ut av her!

Toppmodellene

Hvorvidt iPhone er den aller beste mobilen på markedet diskuteres opp og ned i mente under artiklene her på DinSide. Men av alle testede mobiler, var det faktisk bare iPhone 5S som fikk terningkast seks fra oss i år.

Det pene designet, den raske ytelsen, fingeravtrykkleseren som faktisk fungerer og iOS 7 med sitt grensesnitt og app-utvalg gjorde mobilen til en vinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer