Årets beste mobiltelefoner

Mobil er alltid en populær julegave, og i år har vi sett flere svært flotte modeller. Her er en oversikt over hvilke telefoner som passer best under juletreet!

Publisert
Sist oppdatert

Mobilsalget øker og øker, samtidig som utviklingen fortsetter i stort tempo. I år har mobilene brutt megapikselbarrieren, som betyr bedre bildekvalitet for de som er interessert å i knipse bilder, og det har kommet mange andre, spennende modeller i alle prisklasser. Her er et utvalg av telefoner vi mener passer best som gaver!

For den krevende

Det finnes en rekke mobiler tilpasset den profesjonelle brukeren, som trenger jevnlig tilgang til e-post, gode muligheter for synkronisering og et fleksibelt operativsystem som lar deg installere nye programmer og utvide funksjonaliteten.

Den aller beste løsningen i våre øyne er Qtek 8010. Denne modellen er blant de minste smarttelefonene på markedet, men tilbyr likevel full Windows Mobile-funksjonalitet. Med forhåndsinstallerte programmer som Windows Media Player og MSN Messenger, full e-post-støtte, plass til minnekort og støtte for alle nødvendige teknologier for overføring av filer og synkronisering, er 8010 både en underholdningsmaskin og et mobilt kontor.

Telefonen koster i dag ca. 5.200 kroner. Les vår test her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.