Årets beste telefoner

Her er telefonene vi mener du bør vurdere sterkt.

STERKT ANBEFALT: Her er mobiltelefonene vi mener er best i 2014. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
STERKT ANBEFALT: Her er mobiltelefonene vi mener er best i 2014. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi nærmer oss enden på året, og i 2014 har vi testet mange produkter på Dinside – alt fra bærbare PC-er og biler til juleøl og kjøkkenmaskiner.

Når det gjelder mobiltelefoner, er det liten tvil om at det finnes svært mange gode modeller på markedet og at forskjellen på god og dårlig er mindre enn den var tidligere.

>> Klikk her for å se alle Dinsides mobiltester

I dag vil vi imidlertid trekke frem den lille håndfullen vi anser som de ekstra gode. De som har imponert oss mest og som byr på det lille ekstra i forhold til konkurrentene.

Sony Xperia Z3 og Z3 Compact

I vår redaksjon har vi kommet frem til Sony står for to av årets beste mobiltelefoner. Xperia Z3 kommer nemlig i to utgaver, som begge fikk en sekser på terningen, og som innvendig er like. På utsiden, derimot, er Compact-utgaven noe mindre, med 4,6" skjerm mot 5,2" på storebror Z3.

Det er mye positivt å si om Z3 og Z3 Compact, men de viktigste momentene er at de begge er vanntette (kan også brukes for å ta bilder og filme under vann), de har en særdeles god batteritid, gode kameraer og er svært kjappe og fine i bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer