Samsung Galaxy S23

Årets første storlansering

S23 Ultra har fått en heftig kameraoppgradering, men ellers er det lite nytt med årets Samsung-toppmodeller.

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA: Samsung lanserer et nytt flaggskip i Galaxy S-serien. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA: Samsung lanserer et nytt flaggskip i Galaxy S-serien. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld norsk tid kunne Samsung endelig lette på sløret for vårens nye flaggskip-mobiler. Tradisjon tro byr de på tre nye modeller i Galaxy S23-serien; S23, S23+ og S23 Ultra.

Ryktene om hva som ville komme viste seg mer eller mindre å stemme.

Vi har kommet dit hvor det ikke lenger er mye nytt når mobilprodusentene oppdaterer toppmodellene sine. Årets nye trekløver fra Samsung byr ikke på de store nyhetene, her er det for det meste snakk om å finpusse det som var blant de mest solgte mobilene i Norge i fjor utenom iPhone.

S23 Ultra

Som de siste åra er det Ultra-modellen som er den gjeveste av de tre nye Galaxy S23-modellene. Apple har iPhone 14 Pro Max, Samsung har S23 Ultra. Den har de heftigste spesifikasjonene, den største skjermen, flest kameraer og har dessuten støtte for «S Pen», som tidligere var forbeholdt Samsungs Note-telefoner.

Skjermen har samme størrelse som i fjor, og er på 6,8 tommer. Den har selvsagt 120 Hz bildeoppfriskning, men denne gangen har den en ny teknologi for å justere lysstyrken i dagslys, kalt Vision booster, som skal forhindre gjenskinn på de med solrike dagene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer