Årets mobiler 2008

I løpet av året som har gått har vi trålet gjennom en liten haug mobiltelefoner. I denne artikkelen presenterer vi våre favoritter.

Publisert
Sist oppdatert

Som med det meste innen teknologi er mobiltelefoner stadig i utvikling, men utviklingen i 2008 har på noen måter skuffet - i det minste sett i lys av superåret 2007 som ga oss ikonet iPhone, alt-i-ett-modeller som Nokia N95 og N82, og tynne musikkmobiler som Sony Ericsson W880 og W910.

2008 har altså ikke hatt de helt store høydepunktene, vi sitter nemlig igjen med følelsen av å stort sett ha blitt servert "same shit, new wrapping" som amerikanere så delikat kan uttrykke det. Faktisk er det kanskje de små skuffelsene vi kommer til å huske aller best, eller debattinnleggene som har haglet hver gang vi har nevnt iPhone i en artikkel.

Men selv om 2008 i beste fall kan betegnes som et middelmådig år når det gjelder mobilutvikling, har det også vært noen lyspunkter som er verd å peke ut. Så i år - som i fjor - har vi tatt for oss en rekke kategorier og kåret vinnere i hver av disse.

Du får derfor servert hva vi mener er årets beste musikkmobil, kameramobil, designmobil, "mest for pengene"-mobil, proffmobil og billigmobil. Og selvfølgelig: den attraktive "årets mobil".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer