Google Pixel 7 Pro | TEST

Årets mobilkjøp

Google-mobilen kommer seint, men godt.

NY UTFORDRER: Apple og Samsung har fått en ny utfordrer i Norge. Lever Google Pixel 7 Pro opp til forventningene? Foto: Kirsti Østvang
NY UTFORDRER: Apple og Samsung har fått en ny utfordrer i Norge. Lever Google Pixel 7 Pro opp til forventningene? Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Google har endelig begynt å selge Pixel-telefoner i Norge. Nordmenn flest var kanskje ikke klar over at selskapet også lagde mobiler, ikke bare operativsystemet Android.

Et kjapt tilbakeblikk

Den første Pixelen ble lansert i 2016 som en erstatning for Nexus-serien som levde fra 2010-2015.

Mens Nexus-mobilene egentlig bare var en måte for Google å vise fram helt «ren» Android på, ville de ta det et skritt videre med Pixel-serien og selge telefoner til de store massene.

Sammenlikner vi med salgstallene til Apple og Samsung, har de ikke akkurat nådd det målet, til tross for at Pixel-mobiler går for å være blant de beste du får kjøpt.

Knallgode mobiler med fantastisk kamera og en ren Android-opplevelse til en lavere pris enn rivalene. Det er i korte trekk det Google-telefonen til nå har vært kjent for.

Nye Pixel 7 Pro leverer i så måte.

Strålende kamera

Det som kanskje imponerer mest er kameraet, hvor raskt det er og ikke minst hvor gode bildene blir, det være seg en solrik høstdag, portretter eller på kveldstid.

Den «vanlige» Pixel 7-modellen og Pixel 7 Pro har for øvrig samme hoved- og ultravidvinkel-kamera. Pro-modellen har imidlertid også et tredje telefoto-kamera, som gjør at den har 5x optisk zoom i tillegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer