Airconsole:

Artig nettjeneste gjør TV-en din om til et spillkonsoll

Hver spiller bruker sin egen mobiltelefon som kontroller. Garantert moro for store og små.

MYE MORO: Hver deltaker bruker sin egen telefon til å styre med, og så er det bare å fyre opp en nettleser på TV-en, og vips, så har du en spillkonsoll i stua. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen
MYE MORO: Hver deltaker bruker sin egen telefon til å styre med, og så er det bare å fyre opp en nettleser på TV-en, og vips, så har du en spillkonsoll i stua. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Lite er så moro som å utfordre venner og familie til dyst, og i så måte er Airconsole en ypperlig nettjeneste du definitivt bør sjekke ut.

Dette er nemlig en tjeneste som lar deg spille over 100 spill mot andre, der hver av deltakerne bruker sin egen mobiltelefon (eller et nettbrett) som kontroller.

Trenger kun nettleser

I tillegg til enhetene som brukes til styring, trenger du egentlig bare en nettleser, for eksempel en PC, en iPad eller hva det måtte være. Den må du gjerne koble til TV, enten du bruker HDMI-kabel eller sender bildet trådløst via Airplay til Apple TV eller via Chromecast.

Alt du trenger å gjøre er å peke nettleseren til airconsole.com og trykke på den store «start»-knappen. Der vises en sekssifret kode som deltakerne må angi for å bli med i spillet, som de da kan gjøre ved å besøke den samme nettsiden på mobilen, eller laste ned appen for iOS eller Android.

Airconsole har for øvrig også en egen app for Android TV, så om du har en TV med dette operativsystemet eller har en Nvidia Shield TV-boks eller lignende, kan du laste ned appen herfra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer