Asus MyPal A600

Blant de minste på markedet og med god funksjonalitet - men er den nye PDAen til Asus bra nok til å konkurrere?

Publisert

Asus er blant de nyeste PDAene i rekken av slanke og lette Pocket PC-baserte maskiner. Vi har nylig tittet på modeller fra Packard Bell og Zepto, som begge er rimelige, stilige og funksjonelle nok til å tilfredsstille de fleste som ønsker seg en PDA uten de mest avanserte funksjoner innebygd.

Asus MyPal A600 er delvis rettet mot det samme markedet: En liten håndholdt, uten avanserte muligheter som innebygd Bluetooth eller trådløst nett. Den ser heller ikke så spektakulær ut, men er likevel stilig og sølvfarget. Samtidig er den noe kraftigere enn de andre billig-PDAene, da Intel-prosessoren er klokket til 400 MHz, i motsetning til Packard Bell og Zepto-modellene som har 200 MHz-prosessorer. Problemet er at ved vanlig bruk er det ikke lett å merke forskjellen.

Greie muligheter

MyPal A600 har som sagt en 400 MHz prosessor, 64 MB RAM og 32 MB ROM. Av kommunikasjonsløsninger har den infrarød port, støtte for SD-kort og en port som gjør det mulig å bygge ut PDAen ytterligere. For øvrig ser det hele ganske vanlig ut – på siden av maskinen finner vi et scrollehjul, et opptaksknapp og av/på-knappen, mens under skjermen befinner de vanlige snarveiknappene seg. Det hele ser pent og gjennomført ut, men skiller seg ikke spesielt mye fra andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer