Automatisk web-berømmelse?

Det finnes mange programmer på markedet som lover å registrere webtjenesten din hos hundrevis av søkemotorer og registre. Slike programmer koster fra noen hundrelapper og oppover, men virker de? Vi har testet et av de mest kjente, AddWeb.

Klikk 4228">her for å se hele arbeidsvinduet i AddWeb
Klikk her for å se hele arbeidsvinduet i AddWeb Vis mer
Publisert

Skal du lansere en ny webtjeneste, er det som regel ikke utviklingen av tjenesten som er det største problemet, men hvordan du skal få besøkende og lesere. Det er nemlig ikke så enkelt at du kan sende epost til Yahoo!, AltaVista og noen av de andre store, og så begynner de første besøkende å komme til sidene dine allerede etter noen timer.

Registreringsprogrammer som AddWeb lover å fikse saken for deg. I følge leverandørene registrerer de ikke bare tjenesten din på en smart måte i de viktigste registrene, men også i hundrevis av andre små og store registre du kanskje aldri har hørt om før.

1700 registre

AddWeb inneholder en database med nesten 1700 registre, alt fra Yahoo! til ukjente tjenester som f.eks. Loreart Index. AddWebs database inneholder også informasjon om hvordan informasjonen skal sendes til hvert register.

AddWeb holdes kontinuerlig oppdatert, og når nye registre dukker opp, eller gamle forsvinner, legges det ut oppdateringsfiler på Internett, som AddWeb laster ned til din maskin neste gang du bruker programmet.

Enkel prosess

Fremgangsmåten er enkel: Du registerer webtjenesten din én gang hos AddWeb, og skriver inn beskrivelse, søkeord, adresse, hvem som lager tjenesten osv. Deretter velger du ut registrene du ønsker å bli registrert hos: enten alle, bare de store, bare nye eller bare de du selv markerer manuelt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.