Avduket rullbar mobiltelefon

Og den kommer allerede i år!

RULL DEN UT: LGs rullbare mobiltelefon kommer allerede i år. Foto: LG
RULL DEN UT: LGs rullbare mobiltelefon kommer allerede i år. Foto: LG Vis mer
Publisert

Det som først som så ut som et konsept, men som seinere er blitt bekreftet som en ekte enhet som lanseres allerede i år(!), er LGs rullbare mobiltelefon. Ja, du leste riktig. Rullbar mobiltelefon.

LG Rollable er navnet på den spesielle mobilen som har en skjerm som kan utvides oppover – sett horisontalt – for å øke skjermstørrelsen, og som nærmest transformerer enheten til et nettbrett.

Få med deg alle nyhetene fra CES 2021.

Selskapet selv har ikke sagt stort om hvordan skjermteknologien fungerer, men skal vi tippe er det sånn omtrent som rullbare TV-er bare i mindre format.

LG er kjent for å tenke litt annerledes, og i høst lanserte de LG Wing – mobilen med «vinger», som har to skjermer hvor den ene kan roteres 90 grader horisontalt slik at telefonen får en T-form.

Og du husker kanskje også LG G Flex med buet skjerm?

Ikke alene

Men, LG er ikke alene om å forske på rullbare skjermteknologi.

Under CES viser også TCL fram en rullbar telefon som med ett trykk kan forvandles fra en 6,7 tommer stor mobil til et 7,8 tommer stort nettbrett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer