Paramount Plus

Avslører lanseringsplanene

Den nye Netflix-konkurrenten kommer til Norge denne uka.

PARAMOUNT PLUS: «Twin Peaks The Return» er en av storseriene til Showtime. Foto: Showtime
PARAMOUNT PLUS: «Twin Peaks The Return» er en av storseriene til Showtime. Foto: Showtime Vis mer
Publisert

Denne uka lanseres en ny strømmetjeneste når filmgiganten Paramount utfordrer Netflix, Disney+ og HBO om strømmekundene.

I en pressemelding avslører ViacomCBS, som er moderselskapet, lanseringsplanene, som innebærer en noe begrenset lansering. Fra 25. mars blir Paramount+ tilgjengelig gjennom Apple TV-appen og distributørene Allente og Telenor.

Allente er navnet på det nye selskapet bak fusjonen mellom Viaplay og Canal Digital

Egen app i april

Det innebærer at du er nødt til å ha en enhet med Apple TV-appen eller være TV-kunde hos Allente eller Telenor for å få tilgang til innholdet til Paramount+.

– Paramount+ er godt posisjonert til å bli en stadig viktigere aktør i Nordens strømmemarked. Paramount+ tilbyr et rikt utvalg av innhold på tvers av alle sjangre. Vi er glade for å levere tjenesten til kundene via Apple TV-kanaler og våre lokale partnerplattformer før vi introduserer tjenesten som en frittstående app, sier Jesper Dahl, nordisk sjef i Viacom i en pressemelding.

Apple TV-appen er tilgjengelig på Apples egne enheter, som Apple TV, iPhone og iPad, smart-TV-er fra LG, Sony og Samsung samt spillkonsollene PlayStation og Xbox.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.