Paramount Plus

Avslører lanseringsplanene

Den nye Netflix-konkurrenten kommer til Norge denne uka.

PARAMOUNT PLUS: «Twin Peaks The Return» er en av storseriene til Showtime. Foto: Showtime
PARAMOUNT PLUS: «Twin Peaks The Return» er en av storseriene til Showtime. Foto: Showtime Vis mer
Publisert

Denne uka lanseres en ny strømmetjeneste når filmgiganten Paramount utfordrer Netflix, Disney+ og HBO om strømmekundene.

I en pressemelding avslører ViacomCBS, som er moderselskapet, lanseringsplanene, som innebærer en noe begrenset lansering. Fra 25. mars blir Paramount+ tilgjengelig gjennom Apple TV-appen og distributørene Allente og Telenor.

Allente er navnet på det nye selskapet bak fusjonen mellom Viaplay og Canal Digital

Egen app i april

Det innebærer at du er nødt til å ha en enhet med Apple TV-appen eller være TV-kunde hos Allente eller Telenor for å få tilgang til innholdet til Paramount+.

– Paramount+ er godt posisjonert til å bli en stadig viktigere aktør i Nordens strømmemarked. Paramount+ tilbyr et rikt utvalg av innhold på tvers av alle sjangre. Vi er glade for å levere tjenesten til kundene via Apple TV-kanaler og våre lokale partnerplattformer før vi introduserer tjenesten som en frittstående app, sier Jesper Dahl, nordisk sjef i Viacom i en pressemelding.

Apple TV-appen er tilgjengelig på Apples egne enheter, som Apple TV, iPhone og iPad, smart-TV-er fra LG, Sony og Samsung samt spillkonsollene PlayStation og Xbox.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer