Paramount Plus

Avslører lanseringsplanene

Den nye Netflix-konkurrenten kommer til Norge denne uka.

PARAMOUNT PLUS: «Twin Peaks The Return» er en av storseriene til Showtime. Foto: Showtime
PARAMOUNT PLUS: «Twin Peaks The Return» er en av storseriene til Showtime. Foto: Showtime Vis mer
Publisert

Denne uka lanseres en ny strømmetjeneste når filmgiganten Paramount utfordrer Netflix, Disney+ og HBO om strømmekundene.

I en pressemelding avslører ViacomCBS, som er moderselskapet, lanseringsplanene, som innebærer en noe begrenset lansering. Fra 25. mars blir Paramount+ tilgjengelig gjennom Apple TV-appen og distributørene Allente og Telenor.

Allente er navnet på det nye selskapet bak fusjonen mellom Viaplay og Canal Digital

Egen app i april

Det innebærer at du er nødt til å ha en enhet med Apple TV-appen eller være TV-kunde hos Allente eller Telenor for å få tilgang til innholdet til Paramount+.

– Paramount+ er godt posisjonert til å bli en stadig viktigere aktør i Nordens strømmemarked. Paramount+ tilbyr et rikt utvalg av innhold på tvers av alle sjangre. Vi er glade for å levere tjenesten til kundene via Apple TV-kanaler og våre lokale partnerplattformer før vi introduserer tjenesten som en frittstående app, sier Jesper Dahl, nordisk sjef i Viacom i en pressemelding.

Apple TV-appen er tilgjengelig på Apples egne enheter, som Apple TV, iPhone og iPad, smart-TV-er fra LG, Sony og Samsung samt spillkonsollene PlayStation og Xbox.

Først i april blir Paramount+ tilgjengelig gjennom en egen app.

Mye kjent innhold

Tjenesten lanseres med tusenvis av filmer og episoder fra blant annet Paramount Studios, Showtime, CBS, MTV og Nickelodeon. Showtime står bak populære serier som «Dexter», «Homeland» «Twin Peaks The Return» og «Billions», i tillegg har Paramount allerede annonsert at «Frasier» vender tilbake og en ny sesong av nevnte «Dexter».

Av nye og eksklusive serier blir «Two Weeks to Live», med Maisie Williams kjent fra «Game of Thrones», og «Everyone is Doing Great» tilgjengelig ved lansering i Norge.

Paramount+ vil også huse filmserier som «Mission Impossible», «Gudfaren» og «Indiana Jones», mens barn(eforeldre) kan se frem til mer «Paw Patrol» og «Svampebob».

Månedsprisen er 69 kroner for den frittstående Paramount+-appen og egne priser gjennom de ulike distributørene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer