Bad Piggies - oppfølgeren til Angry Birds

Denne gangen har Rovio satt grisene i sentrum.

Førstkommende torsdag slippes oppfølgeren til Angry Birds – Bad Piggies.
Førstkommende torsdag slippes oppfølgeren til Angry Birds – Bad Piggies. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finnene i Rovio har virkelig skutt gullfuglen med sitt Angry Birds-konsept, med over én millard totale nedlastinger hvis vi ser alle versjoner og alle plattformer under ett.

Tidligere i år lanserte selskapet Amazing Alex; et spill bygget på den samme lesten som klassikeren The Incredible Machine, som ble utgitt på Sierra for nesten 20 år siden.

Les også: Spill gamle klassikere på ny PC

Mens Amazing Alex var et lite skritt til siden for Angry Birds, er Bad Piggies hentet fra samme univers. Denne gangen er det de grønne grisene som står i sentrum, men spillet har ikke samme spillmekanikk som Angry Birds, sånn bortsett fra de tre stjernene du kan vinne på hvert brett.

I Bad Piggies må du være kreativ – først ved å bygge en farkost grisene kan bruke for å kjøre igjennom en gitt løype og deretter hjelpe dem å manøvrere seg til målet.

Spillet lanseres 27. september på iOS, Android og OSX (Mac), altså førstkommende torsdag, men vil også dukke opp på Windows Phone, Windows 8 og "PC", som vi antar betyr at også brukere av tidligere Windows-utgaver vil kunne spille.

Syv spill det er vanskelig å legge fra seg

Under ser du traileren. Hva tror du – blir dette en like stor suksess som fuglene?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer