Netflix «Fast laughs»:

Baker TikTok-funksjon inn i Netflix

Ingen skal beskylde Netflix for ikke å henge med i tiden.

TAR EN TIKTOK: Netflix' nye «fast laughs»-funksjon lar deg skrolle igjennom morsomme høydepunkter i Netflix-katalogen. Foto: Netflix
TAR EN TIKTOK: Netflix' nye «fast laughs»-funksjon lar deg skrolle igjennom morsomme høydepunkter i Netflix-katalogen. Foto: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny Netflix-funksjon som har vært under testing blant et lite utvalg brukere blir nå rullet ut for alle Netflix-kunder – først på iOS og deretter på Android.

Funksjonen, som heter «Fast laughs» (muligens noe annet i den norske Netflix-utgaven), er tydelig inspirert av TikTok og får faktisk en ganske prominent plassering i Netflix-appen, som ett av fire hovedvalg på den nederste stripa, sammen med «hjem», «kommer snart» og «nedlastinger».

Ja faktisk ser det ut til at den tar plassen søkefunksjonen.

Morsomme klipp fra arkivet

«Fast laughs»-funksjonen er rett og slett en ny innfallsvinkel til Netflix-innhold. Her får du se morsomme snutter fra deler av Netflix-innholdet, der du kan hoppe til neste ved å skrolle nedover, akkurat som i TikTok-feeden.

Som du ser, minner også grensesnittet om TikTok, med knapper å trykke på langs høyre side. Du kan «LOLe» for å markere at du synes det var morsomt, dele klippet til andre tjenester, legge til TV-serien/filmen i din liste eller starte den direkte.

Til Techcrunch forteller Netflix at funksjonen etter hvert vil inneholde utdrag fra hele Netflix-katalogen, men i starten er det først og fremst snakk om Netflix' egenproduserte innhold som er å finne bak Fast laughs-funksjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer