BankID-trøbbel hos Telenor

Kjedelig start på valgdagen.

TRØBBEL: Denne meldingen kommer om du prøver å logge på en tjeneste med BankID for mobil i dag om du har Telenor-abonnement. Foto: Pål Joakim Pollen
TRØBBEL: Denne meldingen kommer om du prøver å logge på en tjeneste med BankID for mobil i dag om du har Telenor-abonnement. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Det er problemer med innlogging via BankID på mobil for Telenor» er meldingen du får opp om du prøver å logge på med BankID i dag, og det går heller ikke an å logge på med BankID for mobil om du har et Telenor-abonnement.

Det er selvsagt litt ekstra kjedelig på valgdagen, der mange logger på for å hente frem det digitale valgkortet, og som fort også kan forklare hvorfor det er problemer.

Oppdatert: Kommunikasjonssjef i Telenor, Magnus Line, forteller til DinSide at det var problemer i rundt tre kvarter mandag formiddag, men at feilen nå er rettet. Telenor følger ekstra godt med videre for å påse at alt fungerer som det burde.

Heldigvis må du uansett ikke ha med valgkortet for å avgi stemme i dag. Bare husk på ikke å gjøre dette feil:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer