Barnas Internett-verden - på engelsk

Kan du engelsk og har tilgang til Internett, har du faktisk også tilgang til store deler av resten av verden. Du kan boltre deg med spennende informasjon, flotte bilder, morsomme spill, elektroniske tegnesaker - og kanskje til og med nye venner fra alle kontinenter.

Vet du at en indonesisk tiger brøler "ngaung"?
Vet du at en indonesisk tiger brøler "ngaung"? Vis mer
Publisert

Vil du prøve deg på engelskspråklige Internett-sider, finnes det utrolig mange muligheter. Kan du engelsk ligger verden for dine føtter. Men selv uten å kunne engelsk så godt, kan du utforske verden via Internett -- bilder og annen grafikk er jo spennende i seg selv. DinSide gir deg et lite, men godt utvalg av engelsk-språklige nettsteder for barn og unge:

Kids Domain

Her finner du det meste! Nedlastbare spill, omtaler av spill for PC og Mac, konkurranser, og muligheten til å tegne, skrive en historie (på engelsk) og møte andre barn. Spør en voksen om lov og hjelp til å laste ned spill!

Dyrelyder

Har du lyst til å lære kjeledyret ditt kinesisk eller hindi? På nettsidene "Sounds of the World's Animals" finner du ut at froskene i USA sier "ribbit" når de kvekker, grisene i Korea sier "kkool-kkool" og at en indonesisk tiger brøler "ngaung"!

Du finner over 35 dyrelyder på over 30 språk - også norsk - på dette nettstedet som stadig legger til ny informasjon. Det er også bilder av alle dyrene og opptak av lydene de egentlig lager.

Det lønner seg å gjøre tingene i denne rekkefølgen:1. La bildet komme helt opp først.2. Klikk så på høytalerknappen.3. Les om hva dyrene sier mens lyden lastes ned og spilles av (hvis datamaskinen din har høytalere og lydkort).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer