Urbanista Los Angeles

Batteritid: Ubegrenset

Verdens første i sitt slag.

SOLCELLER: Urbanista Los Angeles bruker en ny type solceller som kan lade hodetelefonene både fra sollys og innendørsbelysning. Foto: Urbanista
SOLCELLER: Urbanista Los Angeles bruker en ny type solceller som kan lade hodetelefonene både fra sollys og innendørsbelysning. Foto: Urbanista Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trådløse hodetelefoner er mer bekvemt å bruke enn dem med kabel, men én utfordring har de: Batteriet må lades.

Nå har svenske Urbanista lansert et par trådløse hodetelefoner som adresserer nettopp denne utfordringen. Ifølge selskapet skal nemlig deres nye Los Angeles-modell ha ubegrenset batteritid.

Første med ny solcelle-teknologi

For å få til det er hodebøylen dekket av såkalt Exeger PowerFoyle, også det et svensk produkt. Dette er en ny type solcelle-panel som kan lade batteriet i hodetelefonene ikke bare fra sollys, men også fra innendørsbelysning. Ifølge selskapets produktsider skal det også gå helt fint på en overskyet vinterdag.

Og dermed hevder Urbanista at Los Angeles-modellen skal ha praktisk talt ubegrenset batteritid, siden batteriet konstant vil bli ladet.

Det innebygde batteriet på 750 mAh byr på 80 timers batterireserve, så om du kun skulle bruke dem i nattens mørke vil de altså holde en god stund allikevel.

Aktiv støydemping

Ellers byr Urbanista Los Angeles på aktiv støydemping og muligheten for å slippe inn omgivelseslyd. De kan også oppdage om de sitter på hodet eller ikke og dermed pause musikken om du tar dem av deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer