Beat med mobil-app

Synkroniserer spillelistene til Android og iOS.

Beat.no har lansert en Android-applikasjon som lar brukerne spille av spillelistene og lagre sanger på telefonen.
Beat.no har lansert en Android-applikasjon som lar brukerne spille av spillelistene og lagre sanger på telefonen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det prates mye om Wimp og Spotify her til lands, men også flere har ambisjoner om å kapre markedsandeler med tanke på musikkstreaming.

Vi har tidligere skrevet om musikktjenesten Beat.no, som i motsetning til sine konkurrenter fungerer direkte i enhver nettleser uten å kreve at du laster ned et eget program.

Løsningen koster 99 kroner i måneden, og da kan du streame musikk direkte via nettleseren. Som betalende medlem får du i tillegg muligheten til å kjøpe sangene i MP3-format til to kroner stykket.

Tema: musikk

Apps for iOS og Android

Beat lanserer i dag en betautgave av Android-applikasjonen sin, og en iOS-variant er inne til godkjenning hos Apple. Betautgaven har noe begrenset funksjonalitet og kan foreløpig kun spille av musikk du har lagt i spillelister (pluss populære lister), men også lagre dem på telefonen slik at du kan høre musikken enten du sitter på flyet eller på hytta der ingen skulle tru at nokon kunne bu.

DinSide har fått tilgang til betautgaven av Android-appen til beat.no. Appen oppleves som kjapp og enkel – etter å ha lagt inn telefonnummer og passord, får du opp spillelistene dine direkte. Det tar litt tid å hente alle albumcovere første gang, men du kan uansett begynne å spille låtene, og kvaliteten er enten 192kbps eller 320kbps MP3-format (varierer med utgivelse).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer