Bedre emoji-tastatur for iPhone

Husker du heller aldri hvor de ulike bildesymbolene befinner seg? Emoji++ bringer orden til kaoset.

HVOR VAR DEN NÅ IGJEN ... Bruker du usedvanlig mye tid på å finne de rette emoji-symbolene på iPhone? Da bør du laste ned dette tastaturet. Foto: KIRSTI ØSTVANG
HVOR VAR DEN NÅ IGJEN ... Bruker du usedvanlig mye tid på å finne de rette emoji-symbolene på iPhone? Da bør du laste ned dette tastaturet. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er blant dem som irriterer deg over hvor dårlig organisert det innebygde emoji-tastaturet er på iPhone, kan du trøste deg med at du ikke er alene.

Nå har utvikler David Smith kommet opp med løsningen på alle dine ilandsproblemer.

Emojii++ er et nytt tastatur til iPhone og iPad som markedsfører seg selv som "den raskeste måten å skrive emojis på iOS".

Les også: De beste tredjepartstastaturene til iPhone og iPad

Én liste, ikke ørten sider

I stedet for å måtte bla deg gjennom side på side med bildesymboler, gir Emoji++ deg bare én lang liste.

Du kan også favorittmerke emoji-symboler for raskere tilgang, men enn så lenge er det ikke mulig å redigere dem. Det finnes i tillegg en egen liste over nylig brukte.

Symbolene er dessuten større enn i standardversjonen, og skal gjøre ikonene lettere å se og velge. Det synes vi også det er, men det tar litt tid å venne seg til det nye oppsettet.

Slik ser det gamle ut:

Bedre kategorier

Via en sidelinje på høyre side er det fortsatt mulig å bla mellom de ulike kategoriene.

Kategoriene er imidlertid inndelt på en langt mer fornuftig måte enn før. Det er ti kategorier i stedet for seks.

Blant annet er det en egen kategori for fingersymboler (tommel opp og den slags). I standardtastaturet ligger dette under smilefjes-kategorien.

Det er også en egen kategori for mat, som ligger under bjelle-ikonet på standardtastaturet (forstå det den som kan).

Slik ser det nye ut:

Slik installerer du

Å installere Emoji++ er enkelt, du bare laster ned appen, og går inn i Innstillinger -> Generelt -> Tastatur -> Tastaturer -> Legg til nytt tastatur.

For å ta det i bruk, må du åpne en app hvor du vil skrive, trykke på globus-ikonet på det vanlige tastaturet til Emoji++ dukker opp.

Synes du designen er litt gammeldags, kan David Smith trøste deg med at et renere brukergrensesnitt kommer i en oppdatering, som er rett rundt hjørnet.

Emoji++ (App Store, 7 kroner)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer