Samsung Galaxy S21

Bekrefter lansering

Samsungs tre nye flaggskip lanseres allerede neste uke.

GALAXY S21: Samsung er tidlig ute med lanseringen av nye toppmodeller. Foto: WinFuture
GALAXY S21: Samsung er tidlig ute med lanseringen av nye toppmodeller. Foto: WinFuture Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samsung har begynt å sende ut invitasjoner til selskapets neste lanseringsarrangement, Galaxy Unpacked, som vil avholdes 14. januar klokka 16 norsk tid.

Her forventes det at Samsung skal introdusere tre nye flaggskipmobiler: Galaxy S21, Galaxy S21 Plus og en Galaxy S21 Ultra. I tillegg er det lov å håpe at Samsung har flere overraskelser på lur.

Men når det gjelder Galaxy S21-trioen er faktisk mye allerede kjent, for lekkasjene har kommet på løpende bånd.

Galaxy S21 Ultra

S21 Ultra er arvtakeren til fjorårets S20 Ultra. Dette er toppmodellen og vil trolig ha hele seks kamerasensorer – fem bak og ett på forsiden. S21-trioen får et nytt kamerahus som flyter litt ut av chassiset og har en detaljfarge som er ulik resten av mobilen.

Ifølge WinFuture, som er kjent for sine treffsikre lekkasjer, er to av de sensorene telefotokameraer på henholdsvis 3 og 10x zoom – begge med optisk bildestabilisering – tilsvarende 72 og 240 millimeter brennvidde.

Hovedkameraet i S21 er, som Galaxy S20 Ultra, på 108 megapiksler, men ifølge rapportene er brennvidden noe mindre – tilsvarende 24 mm, mot 26 mm for S20 Ultra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer