Belkin med legodeksel for iPhone

Beskytt mobilen din og bygg lego i en og samme sleng.

Bare fantasien setter grenser for hva du kan lage med Belkins nye legodeksel. Foto: Belkin
Bare fantasien setter grenser for hva du kan lage med Belkins nye legodeksel. Foto: Belkin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem sa at deksler kun måtte være for å beskytte mobilen? Hvorfor ikke ha det litt gøy i samme slengen.

Det får du utvilsomt med Belkins nye legodeksel. Ja, du leste riktig. Et deksel det går an å bygge lego på. Morsomt for både liten og stor!

LEGO Builder Case er navnet på det kreative dekselet som har en byggeplate integrert på baksiden som du kan tilpasse med dine favoritt-legoklosser.

Samleside:

Deksel

Bygg og beskytt

LEGO-deksel til mobilen

Kunne du tenke deg å bruke det? (Avsluttet)
Selvsagt, jeg elsker LEGO!(64%) 451
Nei, det er det dummeste jeg har sett.(22%) 155
Jeg trenger ikke deksel til mobilen min.(13%) 94
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Selve dekselet er laget for å beskytte knappene på siden av telefonen, mens det er åpninger for porter og høyttalere. Det kommer i tre fargekombinasjoner: en rød ramme med gul bakside, en blå ramme med lilla baksiden og en blå bakside med svart bakside. Alle tre har en blå byggeplate.

Baksiden av dekselet er av hard plast, mens rammen på sidene er av et mykere materiale som skal beskytte telefonen dersom den deiser i bakken.

Alle typer legoklosser kan festes på platen, men det følger ikke med noen i pakken. Du har kanskje en eske stående på loftet du kan ta fra? Du har et rammeverk på 13x7 knotter, og ytterligere seks ved siden av kameraet.

Så hva kan dette brukes til? Pynte mobilen selvsagt, men er du kreativ, kanskje klarer du å lage noe ordentlig nyttig med det, som et stativ eller ladestasjon. Bare se bildene i karusellen nedenfor og bli inspirert!

Belkin LEGO Builder Case finnes i øyeblikket kun for iPhone 5, men kommer forhåpentligvis til flere type mobiler etter hvert. Prisen ligger på 39,99 dollar (cirka 243 kroner) fra produsentens nettsider, riktignok uten frakt og tollavgifter.


(Via Macworld.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer