BenQ-Siemens EF81

Etter at vi måtte vente i lang tid på å se om BenQ fikk skikk på Siemens-mobilene kommer de nå som perler på en snor. Vi har testet den tynne 3G-mobilen EF81.

Publisert
Sist oppdatert

For nå har BenQ virkelig fått fart på samlebåndene i de gamle Siemens-fabrikkene. Kun et par dager er gått siden vi testet den første BenQ-Siemens-mobilen på det norske markedet. Nå er BenQ-mobil nummer to i norske butikker og den bør få blant annet Motorola til å se seg over skulderen.

Tatt design på kornet

BenQ har nemlig tatt designutviklingen i mobilbransjen på kornet og fokuserer tydeligvis alt på syltynne modeller. Noe man ser klare tegn til på 3G-mobilen BenQ-Siemens EF81 - en telefon som på flere måter minner om den populære Razr V3. Både den litt firkantede formen, tastaturplaten av metall og det tynne foldedesignet bringer nemlig tankene over på Motorolas toppmodell.

Vi synes imidlertid at EF81 er hakket kulere enn Razr. Dette kan kanskje ha noe med at designet på sistnevnte ikke har blitt endret nevneverdig siden den første gang ble vist frem i juli 2004. BenQ har derfor tatt designet inn i 2006 og imponerer virkelig på denne fronten med sine nye mobiler. I tillegg til utseendet og tykkelsen (16 mm), er vi også storfornøyde med tastene på EF81, som er virkelig gode.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer