Beskytt Android-applikasjonene dine

Lei av at ungene laster ned apps eller at samboeren leser SMS-ene dine?

Beskytt Android-applikasjonene dine
Publisert
Sist oppdatert

En mobiltelefon inneholder etter hvert en god del personlig innhold som meldinger, bilder og epost, og ikke bare det - de kan også brukes som betalingsmiddel eller gjøre en rekke andre ting.

Noen ganger låner du bort telefonen til ungene, andre ganger blir den liggende på kontorpulten mens du spiser lunsj og kanskje hender det at venner og familie får titte på den fordi de vurderer å kjøpe den samme.

Du har sikkert et par ting på telefonen din du gjerne vil ha for deg selv, og derfor kan det være kjekt med passordbeskyttelse på applikasjonsnivå, og ikke bare på "hele" telefonen. På Android-plattformen finnes det flere applikasjoner som gir deg mulighet til å passordbeskytte ulike applikasjoner, og etter å ha testet et lite utvalg, ble vi ekstra fornøyde med Seal.

Når du installerer Seal, kan du legge til ulike applikasjoner i en liste, som deretter blir beskyttet av programmet. Du kan selv velge om beskyttelsen skal være i form av et passord eller en gesture; låsemekanismen der du drar fingeren din over inntil ni punkter i en bestemt rekkefølge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer