TEST: OnePlus 9 Pro

Beste under 10 000?

Flere burde få øynene opp for OnePlus.

MEGET GOD: OnePlus' nye toppmodell, 9 Pro, er et råskinn av en telefon. Foto: Pål Joakim Pollen
MEGET GOD: OnePlus' nye toppmodell, 9 Pro, er et råskinn av en telefon. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Hver måned sender teleoperatørene ut topp 10-lista over hvilke telefoner nordmenn kjøper mest av, og stort sett ser den omtrent slik ut:

Apple, Apple, Apple, Samsung, Apple, Samsung, Samsung og så videre. Så kjedelige er nordmenn.

Neste måned bør OnePlus få en plass på lista. OnePlus 9 Pro er nemlig en særdeles god telefon, i likhet med sine forgjengere. Vi gav svært gode skussmål både til den forrige generasjonen (8, 8 Pro og 8T) og den forrige der igjen (7 Pro og 7T Pro).

Selskapet ble startet i 2013, og den første OnePlus-telefonen kom i 2014. Lanseringen ble lagt merke til verden over - med invitasjonssystem for å kunne kjøpe telefonen, som bød på svært gode spesifikasjoner til en veldig lav pris.

Og hele veien har selskapet tilbudt telefoner som har gitt mye for pengene. Ikke at de lenger er like billige som de en gang var, for 9890 kroner er fortsatt mye penger for en telefon, men samtidig konkurrerer OnePlus 9 Pro lett med telefoner som koster enda mer enn det. Og ja, forresten: Du får med lader i esken.

Ekstrem ladefart

Og ikke en hvilken som helst lader heller. OnePlus-laderen har nemlig hele 65 watts effekt, og med et todelt batteridesign og full kontroll på temperaturen går ladingen unna som bare det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer