Test av Xiaomi Amazfit Stratos

Billig treningsklokke stappet med funksjoner

Amazfit Stratos overrasker stort.

OVERRASKER: Amazfit Stratos koster under 2000 kroner, men har funksjoner tilsvarende treningsklokker som er langt dyrere. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
OVERRASKER: Amazfit Stratos koster under 2000 kroner, men har funksjoner tilsvarende treningsklokker som er langt dyrere. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er våren her og mange treningslystne snører på seg løpeskoene eller tar frem landeveissykkelen fra vinterdvalen.

Multisportklokker er blitt et viktig verktøy for de treningsglade, og vi har testet tre av de beste modellene på markedet, men også en tatt med en rimeligere utfordrer som på papiret ser ut som en spennende konkurrent til de dyrere modellene.

Multisportklokkene vi har testet er:

  • Xiaomi Amazfit Stratos
  • Polar Vantage V
  • Suunto 9 Baro
  • Garmin Fenix 5S Plus

Totalt blir denne samletesten delt inn i fem deler, og i den første sjekker vi ut Amazfit Stratos. Deretter kommer de resterende testene på løpende bånd utover mai. Følg med!

Xiaomi Amazfit Stratos

Det kinesiske selskapet Xiaomi gjør det meste om dagen. Fra smarttelefoner og smarte lyspærer til (robot)støvsugere og elektriske sparkesykler, og selvsagt multisportklokker.

Vi valgte å ta med Amazfit Stratos fordi det fremstod som en forholdsvis funksjonsrik multisportklokke til en fornuftig pris. Vi ble ikke skuffet, for å si det sånn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer