Happybytes lanserer Fri Data:

Billigst i Norge

Og nå er priskrigen i gang.

BILLIGST: Happybytes lanserer et fri data-abonnement som er rimeligst i Norge. Foto: Pål Joakim Pollen
BILLIGST: Happybytes lanserer et fri data-abonnement som er rimeligst i Norge. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag har nok en norsk mobiloperatør lansert et fri data-abonnement, nemlig Happybytes, som tidligere har kommet godt ut av våre pristester. Også der vi har sett på prisene på ferjer og i mer eksotiske land.

Og det har startet en priskrig: Det nye abonnementet, Fri Data, kostet i morges 468 kroner i måneden og gir deg 108 gigabyte med fri fart. Noen timer senere svarte Chilimobil med å senke sin pris fra 469 til 459 kroner, og jaggu har ikke Happybytes igjen svart ved å senke prisen helt ned til rekordlave 398 kroner.

Oppdatert 13:30: Nå har Chilimobil også valgt å legge prisen på 398 kroner.

Skulle du bruke opp datamengden, blir hastigheten redusert til 3 Mbps resten av måneden. 3 Mbps er fortsatt nok til å strømme Netflix i HD-kvalitet på mobilen, og du kan bruke den tilnærmet normalt, selv om det selvsagt vil ta litt lengre tid å laste inn nettsider, store filer eller hva det måtte være.

Rimeligst med denne prismodellen

398 kroner er den laveste prisen av fri data-abonnementene, som alle har høye datakvoter og langt fra ubrukelig fart når de er brukt opp, og Happybytes byr altså på 108 GB med mobildata, kontra 100 GB hos konkurrentene, inkludert Chilimobil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer