BlackBerry Bold 9790

Mange kaller Blackberry "den ultimate e-post-mobilen". Men BlackBerry Bold 9790 er langt fra ultimat på noe som helst.

PROFT: Man føler seg som en skikkelig forretningsmann med BlackBerry Bold 9790. Helt til du finner ut at jobb-e-post ikke fungerer på den, såklart. Da føler du deg bare litt dum.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
PROFT: Man føler seg som en skikkelig forretningsmann med BlackBerry Bold 9790. Helt til du finner ut at jobb-e-post ikke fungerer på den, såklart. Da føler du deg bare litt dum. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange gjør suksess ved å opptre som synske, ved kun å basere seg på det de antar. La oss gjøre et forsøk: Vi fornemmer at du vet sånn cirka hva BlackBerry er, men at du ikke har brukt en selv.

BlackBerry var en av de første dingsene som virkelig gjorde e-post tilgjengelig i lommen, og fikk raskt tilnavnet "CrackBerry" etterhvert som verden ble hektet på fenomenet.

I våre dager går praktisk talt alle rundt med crack i lommen: E-post, Facebook, Twitter, nettaviser eller hva det skulle være kan sjekkes overalt, når som helst. Og siden den første BlackBerry-telefonen ble født i 1999 har RIMs merkevare derfor mistet mye av sjarmen.

BlackBerry har også prøvd seg med nettbrett – uten at det ble noen voldsom suksess

Innholdsfortegnelse:

  1. Krever dyr tjeneste
  2. Pen mobil, skuffende tastatur
  3. Gammeldags operativsystem
  4. Elendig på e-post
  5. Joda, den har kamera også
  6. Med mindre du tvinges
I 2012 er det først og fremst bedrifter som bruker de små, sorte klumpene i Norge, blant annet på grunn av høy sikkerhet. Likevel selger flere operatører nå blant annet BlackBerry Bold 9790 til privatpersoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer