BlackBerry Bold

Business-mobilene til Blackberry er lite kjent i Norge, men de er likevel veldig, veldig bra.

Publisert
Sist oppdatert

Det er viktig å holde tunga rett i munnen når en står overfor abonnementsmodellene som ledsager BlackBerry-mobilene. Ha likevel i bakhodet at dette først og fremst er en telefon som er laget for bedriftsmarkedet, for hvor mange privatpersoner kjenner du som vil betale nesten 9000 kroner for en telefon uten bindingstid?

Når det er sagt kan du binde til et abonnement og betale rundt 7500 kroner, men det inkluderer fortsatt ikke et eneste ringeminutt (med unntak av samtaler til andre Trigcom-abonnenter, som er gratis), en eneste SMS, eller en eneste kilobyte til surfing.

(Fortsetter under bildet)

Og, nei, det er ikke noe poeng i å låse opp telefonen slik at du kan bruke den sammen med andre operatører. Nitti prosent av poenget med BlackBerry er nettopp at du skal knytte deg til den spesielle BlackBerry-løsningen for behandling og kryptering av data, det er tross alt den som skiller RIM fra de fleste andre mobilprodusenter.

Batterikapasitet er forøvrig overraskende bra, selv når telefonen pusher jobb-e-post i et heseblesende tempo, og vi kan ikke huske at Bold krasjet en eneste gang, selv med seks, sju og åtte programmer kjørende i bakgrunnen. Imponerende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer