BlackBerry Curve 8900

Den perfekte proffmobil? Ja, vi er imponert, og her ser du hvorfor.

BlackBerry Curve 8900
Publisert
Sist oppdatert

Amerikanske finansfolk og kjendiser har løpt rundt med BlackBerry-mobilene sine i flere år allerede, og hypen rundt crackberryene ble garantert ikke noe mindre da Obama uttalte at de måtte rive den ut av hendene hans. (En helt ekte, men likevel uekte Obama-mobil finnes også; og den kan du lese om her.)

Spørsmålet er selvsagt om BlackBerryene er like gode som ryktene sier. Og svaret er kort og godt ja. For selv om Curve 8900 har noen få riper i lappen er vi rett og slett imponert.

Rask, raskere, raskest

Det første du legger merke til når du får henda rundt BlackBerryen er den solide krom-kanten som omkranser hele chassiet, dette er solide saker. Dernest kommer du til å forelske deg i hvor kjapp og stabil den er. Av en eller annen grunn er det nemlig mange som tror at avanserte proff-mobiler må være treige.

Det er feil.

Curve er nemlig lynkjapp, og sammenligner vi med de mobilene som bruker operativsystemet Windows Mobile er det faktisk eventyrlig stor forskjell i BlackBerryens favør.

Her er det altså lett å bli hekta. Stabil er den også, under hele testperioden har den ikke kræsjet en eneste gang – noe som dessverre ikke er like dagligdags, selv i 2009.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.