Jaybird Vista 2 | Test

Blant de beste til trening

Få ørepropper sitter like godt fast som Jaybird Vista 2.

NY VERSJON: Jaybird har oppgradert Vista på flere måter og lanserer nå Vista 2. Foto: Pål Joakim Pollen
NY VERSJON: Jaybird har oppgradert Vista på flere måter og lanserer nå Vista 2. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Det er snart to år siden Jaybird lanserte modellen Vista, som vi gav svært gode skussmål på Dinside, med en sjelden sekser på terningen.

Nå er oppfølgeren her, kort og godt navngitt Vista 2. På de to årene har konkurransen imidlertid dratt seg kraftig til - er Vista 2 fortsatt en av godbitene som stikker seg ut?

La oss finne ut av det.

Dette er nytt

Sammenligner vi Vista 2 med forgjengeren er det først og fremst to gledelige nyheter. Den første er at batteritiden er kraftig forbedret. Fra 6+10 timers batteritid (seks på ørene + ti ekstra ved lading i etuiet), har Vista 2 fått 8+16 timers batteritid, altså 24 timer totalt. Med andre ord 33 prosent bedre spilletid i øret og 50 prosent bedre totaltid.

Den andre er at Vista 2 også kan by på aktiv støydemping. Hånd i hånd med det, kan du også bruke støydempingen «omvendt», altså der mikrofonene i øreproppene slipper den utvendige lyden inn i øret slik at det blir lettere å følge med på det rundt deg.

Vista 2 kan dessuten pause musikken automatisk når du drar én propp ut av øret; en mulighet som ikke fantes på forgjengeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer