TEST: Samsung Galaxy Watch 3

Blant de beste

Og nylig oppdatert med EKG-måling.

ALLSIDIG: Samsung Galaxy Watch 3 er en meget god smartklokke som kan brukes til så mangt. Foto: Pål Joakim Pollen
ALLSIDIG: Samsung Galaxy Watch 3 er en meget god smartklokke som kan brukes til så mangt. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke helt lett å bli klok på hvordan Samsung navngir smartklokkene sine. For etter at selskapet i 2018 slapp Galaxy Watch, lanserte de Galaxy Watch Active og Galaxy Watch Active 2, før de nå er tilbake på varianten uten «active» i produktnavnet. Den heter imidlertid Galaxy Watch 3. Altså finnes det ingen Galaxy Watch 2.

Forskjellen mellom de aktive og ikke-aktive utgavene, hvis vi kan kalle dem det, går i hovedsak på design. Mens Active-utgavene kommer med sportsreimer i gummi som standard, følger det lærreim med Galaxy Watch 3.

De «rene» Watch-klokkene gjør også litt mer ut av seg på håndleddet, mye fordi de begge har en urkrans (bezel) du kan rotere på for å navigere på klokka. Den var helt fraværende på den første Active-modellen, mens den andre hadde mulighet til å dra fingeren rundt kanten av skjermen for samme funksjonalitet.

Kan tilpasses i det uendelige

Galaxy Watch 3 finnes i to utgaver: 41 mm og 45 mm, som da altså betegner diameteren på den runde klokka. Begge kan fås med sølvfinish, og i tillegg får du den største varianten i sort og den minste i bronse. Vår testmodell er den sølvfargede 45 mm-modellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer