TEST: Samsung Galaxy Watch 3

Blant de beste

Og nylig oppdatert med EKG-måling.

ALLSIDIG: Samsung Galaxy Watch 3 er en meget god smartklokke som kan brukes til så mangt. Foto: Pål Joakim Pollen
ALLSIDIG: Samsung Galaxy Watch 3 er en meget god smartklokke som kan brukes til så mangt. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke helt lett å bli klok på hvordan Samsung navngir smartklokkene sine. For etter at selskapet i 2018 slapp Galaxy Watch, lanserte de Galaxy Watch Active og Galaxy Watch Active 2, før de nå er tilbake på varianten uten «active» i produktnavnet. Den heter imidlertid Galaxy Watch 3. Altså finnes det ingen Galaxy Watch 2.

Forskjellen mellom de aktive og ikke-aktive utgavene, hvis vi kan kalle dem det, går i hovedsak på design. Mens Active-utgavene kommer med sportsreimer i gummi som standard, følger det lærreim med Galaxy Watch 3.

De «rene» Watch-klokkene gjør også litt mer ut av seg på håndleddet, mye fordi de begge har en urkrans (bezel) du kan rotere på for å navigere på klokka. Den var helt fraværende på den første Active-modellen, mens den andre hadde mulighet til å dra fingeren rundt kanten av skjermen for samme funksjonalitet.

Kan tilpasses i det uendelige

Galaxy Watch 3 finnes i to utgaver: 41 mm og 45 mm, som da altså betegner diameteren på den runde klokka. Begge kan fås med sølvfinish, og i tillegg får du den største varianten i sort og den minste i bronse. Vår testmodell er den sølvfargede 45 mm-modellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.