Logitech G Fits:

Blåses opp i øret

Snedig funksjon på Logitechs ørepropper.

STØPES: Logitechs G Fits-ørepropper blåses opp i øret før de støpes via UV-lys. Foto: Logitech/YouTube
STØPES: Logitechs G Fits-ørepropper blåses opp i øret før de støpes via UV-lys. Foto: Logitech/YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som vi ofte understreker når vi tester ørepropper: Å få dem til å sitte skikkelig i øret er svært viktig for opplevelsen.

Klarer du å få en forsegling i øregangen vil ulyder utenfra dempes en god del (uten aktiv støydemping), og det vil i tillegg gjøre at lyden høres slik den bør – spesielt blir bassen fattig om øreproppene ikke sitter skikkelig tett.

Og så er det naturligvis mindre sjanse for at de faller ut av øret under trening og andre aktiviteter.

«Støpes» i øret

Logitech har nettopp sluppet det andre produktet i sin Fits-serie, der det første så dagens lys i 2020. Det ekstra smarte med disse øreproppene er at de er formbare når du kjøper dem.

Du putter dem i øret, starter en kalibreringsprosess, og så blåses øreproppene opp i øret til de fyller hele øregangen. Til slutt sørger innebygd UV-lys for få den geléaktige massen til å stivne, og vips, så har du et par ørepropper som sitter som støpt og passer ditt øre perfekt.

Dette kan ikke gjentas – så fort de bestråles med UV-lyset stivner de én gang for alle. Prosessen tar omtrent ett minutt, ifølge Logitech.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer