Logitech G Fits:

Blåses opp i øret

Snedig funksjon på Logitechs ørepropper.

STØPES: Logitechs G Fits-ørepropper blåses opp i øret før de støpes via UV-lys. Foto: Logitech/YouTube
STØPES: Logitechs G Fits-ørepropper blåses opp i øret før de støpes via UV-lys. Foto: Logitech/YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som vi ofte understreker når vi tester ørepropper: Å få dem til å sitte skikkelig i øret er svært viktig for opplevelsen.

Klarer du å få en forsegling i øregangen vil ulyder utenfra dempes en god del (uten aktiv støydemping), og det vil i tillegg gjøre at lyden høres slik den bør – spesielt blir bassen fattig om øreproppene ikke sitter skikkelig tett.

Og så er det naturligvis mindre sjanse for at de faller ut av øret under trening og andre aktiviteter.

«Støpes» i øret

Logitech har nettopp sluppet det andre produktet i sin Fits-serie, der det første så dagens lys i 2020. Det ekstra smarte med disse øreproppene er at de er formbare når du kjøper dem.

Du putter dem i øret, starter en kalibreringsprosess, og så blåses øreproppene opp i øret til de fyller hele øregangen. Til slutt sørger innebygd UV-lys for få den geléaktige massen til å stivne, og vips, så har du et par ørepropper som sitter som støpt og passer ditt øre perfekt.

Dette kan ikke gjentas – så fort de bestråles med UV-lyset stivner de én gang for alle. Prosessen tar omtrent ett minutt, ifølge Logitech.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.