Apple med nytt batterideksel til iPhone Xs, Xs Max og Xr

Ble latterliggjort - nå har Apple gjort et nytt forsøk

Humpen er kanskje ikke helt borte, men nå støtter den i hvert fall trådløs lading.

UTSTIKKENDE BATTERI: Apples nye batterideksel har ikke lenger den omdiskuterte humpen, men batteriet stikker fremdeles ut på baksiden. Foto: Apple
UTSTIKKENDE BATTERI: Apples nye batterideksel har ikke lenger den omdiskuterte humpen, men batteriet stikker fremdeles ut på baksiden. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tre år siden lanserte Apple et batterideksel til iPhone, som de fikk på pukkelen for i sosiale medier. Dekselet hadde et litt spesielt design med en klump som stakk ut på baksiden; klumpen var batteriet som ladet telefonen.

- Apple har lansert «Ringeren av Notre Dame»-batterideksel. Vær så snill og si at dette ikke var Jony Ives verk, kommenterte en på Twitter den gangen.

Det skulle imidlertid vise seg at dekselet var ganske bra til tross for det «stygge» utseendet, og det dukket opp anmeldelser med titler som «Jeg kan ikke tro at jeg ikke hater det» (Gizmodo).

Kan lade iPhone trådløst

Nå har Apple akkurat lansert nye batterideksler til de tre iPhone-modellene fra 2018, iPhone Xs, Xs Max og Xr.

Nye «Smart Battery Case» har fremdeles et batteri som stikker ut på baksiden, men pukkelen, som mange harselerte med, er i hvert fall blitt mindre fremtredende..

Ifølge Apple er de nye dekslene også kompatible med Qi-sertifiserte ladere, hvilket betyr at du kan lade iPhonen din trådløst med dekselet på. Du vil også kunne lade dekselet trådløst alene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer