Mobiltriksene du bør kunne

Bli en smartere mobilbruker

Vi har samlet sammen våre beste tips.

MANGE MULIGHETER: Det er mye du kan gjøre for å bli en bedre og mer effektiv mobilbruker. Her er våre beste tips. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
MANGE MULIGHETER: Det er mye du kan gjøre for å bli en bedre og mer effektiv mobilbruker. Her er våre beste tips. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Smartmobilene våre får stadig flere funksjoner, og det kan være vanskelig å holde oversikt over alle mulighetene man har, uansett om man er nybegynner eller en erfaren bruker.

Opp gjennom åra har vi skrevet om en del tips og triks til smartmobiler, og en del av dem er fortsatt aktuelle – og lure å lære seg, spør du oss.

Vi har samlet sammen vår «best of»-liste med mobilbrukertips. Vel bekomme – og del den gjerne med noen som kunne trenge det 🤓

1: Rydd hjemskjermen

Når du får en ny smartmobil, er hjemskjermen lagt opp med appene installert av produsenten. Etter hvert som du laster ned nye apper, legger de seg ofte på hjemskjermen, som regel tilfeldig plassert. Etter hvert kan man få en ganske uoversiktlig hjemskjerm det er vanskelig å finne fram på.

Nå som er uansett er vår, hvorfor ikke ta en vårrengjøring på hjemskjermen slik at det blir litt enklere å finne fram til de appen du faktisk bruker i hverdagen?

Les hvordan her: Slik rydder du hjemskjermen på iPhone | Android

2: Bytte e-post-signatur

Når du sender en e-post fra mobilen, legges det som regel inn en standardsignatur på slutten av meldingen à la «Sendt fra min iPhone». En gang i tida var det kult å vise at man teksta fra en ny smartmobil, men ikke nå lenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer