HBO Max Norge

Blir billigere enn HBO Nordic

HBOs nye satsing prises aggressivt for å ta opp kampen mot Netflix og Disney+.

HBO MAX: Den nye strømmetjenesten lanseres 26. oktober i Norge. Foto: HBO Max
HBO MAX: Den nye strømmetjenesten lanseres 26. oktober i Norge. Foto: HBO Max Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som vi skrev i starten av september, lanseres den nye strømmetjenesten HBO Max i Norge 26. oktober, etter at tjenesten først ble tilgjengelig i USA og flere andre markeder i fjor.

Hva skjer med HBO Nordic?

HBO Max vil ta over for HBO Nordic, men det er bare navnet som fases ut. Nåværende abonnementer, det inkluderer dem som abonnerer via en TV-leverandør, vil automatisk flyttes over til HBO Max 26. oktober.

Prises aggressivt

Denne uka kunne HBO avsløre hva tjenesten vil koste i Norge. Dagens pris på HBO Nordic er 109 kroner i måneden, men HBO Max – som vil ha et større og utvidet innholdsbibliotek – vil koste 89 kroner.

Det er samme månedspris som Disney+, Netflix og TV2 Play Film og Serier (med reklame). Til sammenlikning koster Discovery+ 79 kroner i måneden og Viaplay Film & Serier 129 kroner i måneden.

Samtidig tilbyr HBO Max et årsabonnement til 699 kroner, som tilsvarer fire måneder gratis strømming.

Og slår du til innen 30. november, får du 50 prosent rabatt på livstid, altså 44,50 per måned inntil en eventuell prisøkning.

Flere storsatsinger

HBO Max vil bestå av kjente og populære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer