HBO Max til Norge

Blir billigere enn HBO Nordic

HBOs nye satsing prises aggressivt for å ta opp kampen mot Netflix og Disney+.

HBO MAX: Den nye strømmetjenesten lanseres 26. oktober i Norge. Foto: HBO Max
HBO MAX: Den nye strømmetjenesten lanseres 26. oktober i Norge. Foto: HBO Max Vis mer
Publisert

Som vi skrev i starten av september, lanseres den nye strømmetjenesten HBO Max i Norge 26. oktober, etter at tjenesten først ble tilgjengelig i USA og flere andre markeder i fjor.

HBO Max vil ta over for HBO Nordic, men det er bare navnet som fases ut. Nåværende abonnementer, det inkluderer dem som abonnerer via en TV-leverandør, vil automatisk flyttes over til HBO Max 26. oktober.

Slik gikk det da vi prøvde ut test-funksjonen av Netflix sin tilfeldige avspilling. Vis mer

Prises aggressivt

Denne uka kunne HBO avsløre hva tjenesten vil koste i Norge. Dagens pris på HBO Nordic er 109 kroner i måneden, men HBO Max – som vil ha et større og utvidet innholdsbibliotek – vil koste 89 kroner.

Det er samme månedspris som Disney+, Netflix og TV2 Play Film og Serier (med reklame). Til sammenlikning koster Discovery+ 79 kroner i måneden og Viaplay Film & Serier 129 kroner i måneden.

Samtidig tilbyr HBO Max et årsabonnement til 699 kroner, som tilsvarer fire måneder gratis strømming.

House of Dragon er en av storsatsingene til HBO Max. Foto: HBO Max
House of Dragon er en av storsatsingene til HBO Max. Foto: HBO Max Vis mer

Flere storsatsinger

HBO Max vil bestå av kjente og populære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Det er også en «Sex og Singelliv»-oppfølger på vei i form av «And Just Like That», samt er det knyttet store forventninger til «House of Dragon» i «Game of Thrones»-universet, som slippes neste år.

Hva filmer gjelder, avslører HBO Max at Warner Bros-filmene blir å finne på strømmetjenesten kun 45 dager etter kinopremieren.

Warner Bros er høyaktuell med kritikerroste «Dune» som fikk terningkast 5 i Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer