Huawei P30 Pro

Blir den årets heftigste mobilnyhet?

Lekkasjene har vært mange de siste ukene. Her er noe av det du kan vente deg når flaggskipet lanseres tirsdag.

Huawei P30 Pro: Kinesiske Huawei har ikke vært spesielt flinke til å unngå lekkasjer i forkant av P30 Pro-lanseringen. Foto: Evleaks/Twitter
Huawei P30 Pro: Kinesiske Huawei har ikke vært spesielt flinke til å unngå lekkasjer i forkant av P30 Pro-lanseringen. Foto: Evleaks/Twitter Vis mer
Publisert

Teknologifrelste kan se frem til en innholdsrik uke. I kveld er det Apple som skal lansere nye produkter og tjenester, i morgen er det Huawei som skal ut i dyst.

På menyen til sistnevnte står P30 Pro, oppfølgeren til kritikerroste P20 Pro som blant annet er kjent for sitt gode kamerasystem. Vi har fulgt nøye med på ryktebørsen den siste tiden, og slik vi ser det har Huawei vært svært dårlige på å holde kortene tett til brystet.

Faktisk ser det meste ut til å være avslørt i god tid før rampelyset rettes mot den kinesiske mobilprodusenten, interessant nok av selskapet selv. En side som dukket opp på Huaweis nettsted, inneholdt mengder av informasjon om P30 Pro. Denne lenken er nå tatt ned, men flere nettsteder fikk rasket med informasjon før den ble fjernet. Deriblant GSM Arena.

Periskop-kamera med fantastisk zoom

I fjor klinte Huawei til med et imponerende kamera i P20 Pro med skikkelig god nattmodus, men også 3x optisk zoom. Det ser ut til at kameraet er fokuset i år også, med et kvadruppelkamera (fire sensorer) bestående av sensorer på 8, 20 og 40 megapiksler, samt en 3D-sensor som kan måle avstand mer nøyaktig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer