Blir dette iPhone 12?

Ryktene har allerede begynt å svirre.

BLIR DE SLIK? iPhone 12-ryktene har allerede begynt å svirre, og Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo mener at designet nå vil bli tuftet på iPhone 4-designet . Foto: Ben Geskin
BLIR DE SLIK? iPhone 12-ryktene har allerede begynt å svirre, og Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo mener at designet nå vil bli tuftet på iPhone 4-designet . Foto: Ben Geskin Vis mer
Publisert

iPhone 11-modellene er så vidt ankommet butikkene (vi holder fortsatt på med testingen), men det er selvsagt ingen hindring mot å spekulere i neste års modeller.

Allerede er ryktebørsen i full gang, og konseptdesigner Ben Geskin har allerede laget noen designmodeller basert på de foreløpige ryktene.

iPhone 4-inspirert?

Som du ser av bildene vil Apple i neste omgang basere iPhone-designet på iPhone 4-modellene, ifølge den kjente Apple-anaytikeren Ming-Chi Kuo, altså der rammen på sidene er rette og ikke avrundet som i dag.

Akkurat det designet var det mange som syntes var lekkert i sin tid, og iPhone 4 er faktisk utstilt hos Museum of Modern Art i New York City nettopp på grunn av designet.

RETTE KANTER: Dersom Apple velger å basere seg på iPhone 4-designet, kan det tenkes at rammen vil bli noe a la konseptskissen over. Foto: Ben Geskin
RETTE KANTER: Dersom Apple velger å basere seg på iPhone 4-designet, kan det tenkes at rammen vil bli noe a la konseptskissen over. Foto: Ben Geskin Vis mer

Kuo hevder også at iPhone 12-modellene vil komme i andre størrelser enn de nåværende, der den største modellen vi ha en skjerm på 6,7 tommer (6,5" på 11 Pro Max), mens den minste Pro-modellen krymper fra 5,8 til 5,4 tommer diagonalt.

Uten busslomme?

Kanskje mest oppsiktsvekkende med bildene er at telefonene ikke lenger har busslomma på toppen, som ble introdusert med iPhone X.

Ifølge Geskin skal innholdet i busslomma, med Truedepth-kameraet og den slags, bli flyttet til selve rammen:

Her er det imidlertig mange som stiller seg tvilende – nettstedet OnLeaks, som er kjent for å ha postet mang et lekkasjebilde de siste årene, kaller Geskins bilde for et «patetisk forsøk på å få litt oppmerksomhet».

Lysende logo?

Siste dagers rykter tilsier også at Apple vil gjøre det mulig for eplet på baksiden å kunne lyse på neste års modeller, slik de i mange år gjorde på Macbook-maskiner. I hvert fall har Apple søkt patent på det.

Her kan det tenkes at Apple vil gjøre det slik at dette lyset blinker når du har uleste varsler på telefonen, altså slik mange Android-telefoner fungerer, dog med en litt kraftigere varsellampe.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer