Blir dette iPhone 12?

Ryktene har allerede begynt å svirre.

BLIR DE SLIK? iPhone 12-ryktene har allerede begynt å svirre, og Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo mener at designet nå vil bli tuftet på iPhone 4-designet . Foto: Ben Geskin
BLIR DE SLIK? iPhone 12-ryktene har allerede begynt å svirre, og Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo mener at designet nå vil bli tuftet på iPhone 4-designet . Foto: Ben Geskin Vis mer
Publisert

iPhone 11-modellene er så vidt ankommet butikkene (vi holder fortsatt på med testingen), men det er selvsagt ingen hindring mot å spekulere i neste års modeller.

Allerede er ryktebørsen i full gang, og konseptdesigner Ben Geskin har allerede laget noen designmodeller basert på de foreløpige ryktene.

iPhone 4-inspirert?

Som du ser av bildene vil Apple i neste omgang basere iPhone-designet på iPhone 4-modellene, ifølge den kjente Apple-anaytikeren Ming-Chi Kuo, altså der rammen på sidene er rette og ikke avrundet som i dag.

Akkurat det designet var det mange som syntes var lekkert i sin tid, og iPhone 4 er faktisk utstilt hos Museum of Modern Art i New York City nettopp på grunn av designet.

Kuo hevder også at iPhone 12-modellene vil komme i andre størrelser enn de nåværende, der den største modellen vi ha en skjerm på 6,7 tommer (6,5" på 11 Pro Max), mens den minste Pro-modellen krymper fra 5,8 til 5,4 tommer diagonalt.

Uten busslomme?

Kanskje mest oppsiktsvekkende med bildene er at telefonene ikke lenger har busslomma på toppen, som ble introdusert med iPhone X.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer