Pokemon Go oppdateres

Blir enklere å spille hjemme

Bekjemp pokémoner fra sofakroken.

POPULÆRT: Pokémon Go ble en viralhit da det ble lansert i 2016, og selv om bruken etter hvert har gått ned, er det fortsatt mange som spiller det. Foto: Dinendra Haria / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
POPULÆRT: Pokémon Go ble en viralhit da det ble lansert i 2016, og selv om bruken etter hvert har gått ned, er det fortsatt mange som spiller det. Foto: Dinendra Haria / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Pokémon Go var spillet som fikk folk ut av huset da det ble lansert i 2016.

Men med coronapandemien har det blitt vanskeligere, så nå kommer spillutvikler Niantic med en oppdatering som vil gi «nye og spennende spillfunksjoner som kan nytes både hjemmefra og når vi kan gå ut og utforske sammen igjen», skriver Fast Company.

Nyheten det er snakk om kalles for Remote Raids, og som navnet antyder betyr det at du vil kunne delta i en såkalt Raid Battle på avstand.

Raid Battles ble introdusert i 2017 og gjør det mulig for spillere å gå sammen på et bestemt sted for å bekjempe supersterke og ofte svært sjeldne pokémoner.

Krever eget pass

Med den kommende oppdateringen vil du imidlertid kunne delta i en hvilken som helst Raid Battle du kan se på Nearby-skjermen eller som du kan trykk på på kartet. Du må altså ikke gå til det bestemte stedet, bare være nære nok til å få det opp. Typisk et par kvartaler, ifølge TechCrunch.

For å kunne delta i en Raid Battle på avstand, er du nødt til å ha et Remote Raid Pass, som du riktignok koster 100 Pokécoins stykket.

I starten vil såkalte remote raiders være like sterke som de som er på stedet, men etter hvert som behovet for funksjonen blir mindre, vil de trolig gjøre mindre skade.

«Kommer snart»

Niantic innfører også en rekke andre corona-vennlige tiltak som du kan lese mer om i et blogginnlegg her.

Blant annet vil de gi hver spiller ekstra Field Research-oppgaver, altså oppgaver man vanligvis vår ved å snurre på en Pokéstop, som de kan fullføre hjemme.

Spillutvikleren har ikke sagt nøyaktig når oppdateringen kommer annet enn at det vil skje snart.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer