Pokemon Go oppdateres

Blir enklere å spille hjemme

Bekjemp pokémoner fra sofakroken.

POPULÆRT: Pokémon Go ble en viralhit da det ble lansert i 2016, og selv om bruken etter hvert har gått ned, er det fortsatt mange som spiller det. Foto: Dinendra Haria / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
POPULÆRT: Pokémon Go ble en viralhit da det ble lansert i 2016, og selv om bruken etter hvert har gått ned, er det fortsatt mange som spiller det. Foto: Dinendra Haria / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Pokémon Go var spillet som fikk folk ut av huset da det ble lansert i 2016.

Men med coronapandemien har det blitt vanskeligere, så nå kommer spillutvikler Niantic med en oppdatering som vil gi «nye og spennende spillfunksjoner som kan nytes både hjemmefra og når vi kan gå ut og utforske sammen igjen», skriver Fast Company.

Nyheten det er snakk om kalles for Remote Raids, og som navnet antyder betyr det at du vil kunne delta i en såkalt Raid Battle på avstand.

Raid Battles ble introdusert i 2017 og gjør det mulig for spillere å gå sammen på et bestemt sted for å bekjempe supersterke og ofte svært sjeldne pokémoner.

Krever eget pass

Med den kommende oppdateringen vil du imidlertid kunne delta i en hvilken som helst Raid Battle du kan se på Nearby-skjermen eller som du kan trykk på på kartet. Du må altså ikke gå til det bestemte stedet, bare være nære nok til å få det opp. Typisk et par kvartaler, ifølge TechCrunch.

For å kunne delta i en Raid Battle på avstand, er du nødt til å ha et Remote Raid Pass, som du riktignok koster 100 Pokécoins stykket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer