Bløffer DinSide Data?

Svært mange lesere reagerte på vår kritiske artikkel om Lycos’ søkested for MP3-filer, med norsk søketeknologi fra FAST - og mange mente DinSide Data var på jordet.

Publisert

I denne artikkelen bringer vi et utvalg av lesernes kommentarer: Her finner du både sterke meninger og gode tips!

Er søketeknologien fra FAST en bløff?

Leserkommentar: "Hvorfor rakker dere ned på søketeknologien fra FAST?"

Vi har ikke rakket ned på FAST og fremhever denne teknologiens fortrinn både i denne og tidligere artikler. Vår mening er imidlertid at et søkested som stort sett returnerer ubrukelige linker, og samtidig gir villedende opplysninger om hvordan brukeren skal laste ned filene – det er kritikkverdig.

Kan dere ingenting om Internett?

Leserkommentar: "Det er skuffende at DinSide skriver en slik artikkel uten å ha grunnleggende kunnskap om Internett."

I all beskjedenhet har vår dataredaksjon inngående kunnskaper om Internett og tilhørende verktøy, men det må ikke hindre oss i å vurdere ulike tilbud og tjenester slik de fremstår for brukerne.

Mange lesere har f.eks. påpekt (se nedenfor) at tilbudet til Lycos fungerer fint hvis man bruker Netscape Navigator istedenfor Internet Explorer. Vår mening er at nettsteder skal fungere bra med alle vanlige nettlesere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer