BlueLounge multiladere

Endelig en multilader du ikke trenger å gjemme bort.

BlueLounge multiladere
Publisert
Sist oppdatert

Når hele familien bruker ulike produkter blir det fort masete å finne fram riktig lader, for ikke å snakke om alt kabelrotet som følger med. Som vi fortalte for en uke siden kan imidlertid en multilader være løsningen på problemet.

Etter den saken fikk vi tips om flere alternativer, og spesielt laderne til BlueLounge virker interessante.

Unngå kabelrotet

Toppmodellen til BlueLounge heter The Sanctuary, og er rett og slett en liten boks med 12 skjulte kontakter. Fordelen med det, er at du kun trenger å dra fram de kablene du faktisk trenger å bruke til de produktene du lader. Resten av kablene ligger altså skjult, noe som hindrer kabelrotet.

Alt du trenger i tillegg er altså en stikkontakt, så ladeboksen får strøm.

Vi liker også at det er plass til å legge produktene oppi boksen mens de lader. Selve laderen kommer i flere fargealternativer, og plasseres enkelt der du vil ha den.


I følge skrytebrosjyren er laderen kompatibel med over 1500 elektroniske enheter fra de fleste og mest kjente merkene i verden, inkludert iPhone/iPods spesialplugg. Boksen har også en standard USB 2.0-port, slik at du kan koble til den kabelen du vanligvis bruker.

Såvidt vi kan se støtter den imidlertid IKKE iPad, da Apples nettbrett krever en kraftigere strømforsyning enn multiladeren er utstyrt med.

Prismessig er den imidlertid ikke blant de billigste med sine 1.200 kroner.

Lillebror Refresh: Et rimeligere alternativ

Refresh er det rimeligste alternativet. Også den kommer i ulike farger. Foto: Produktbilder
Refresh er det rimeligste alternativet. Også den kommer i ulike farger. Foto: Produktbilder Vis mer

Refresh ligger på rundt 900 kroner, og er en ladestasjon med plass til tre eller flere enheter.

Refresh leveres med to iPhone/iPod kontakter, en mini-USB og en Micro-USB. I tillegg får du her to standard USB-kontakter, slik at du ved å bruke dine egne kabler altså kan lade fire Apple-produkter samtidig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer