Brad twitret fra NASCAR-bilen sin

Så tok det helt av.

FULL STOPP: Mens brannslukkerne forsøkte å stoppe den voldsomme brannen i én av NASCAR-bilene, twitret en av førererne fra sin egen bil. Det fikk han oppmerksomhet for.
FULL STOPP: Mens brannslukkerne forsøkte å stoppe den voldsomme brannen i én av NASCAR-bilene, twitret en av førererne fra sin egen bil. Det fikk han oppmerksomhet for. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingenting er enklere enn å raljere over de sosiale medienes inntog på absolutt alle samfunnsarenaer, og twitring og facebooking fra fødestua er allerede så 2011.

Likevel er det noen som klarer komme opp med helt nye twitter-arenaer, som for eksempel Brad Keselowski. Den amerikanske NASCAR-føreren tok like godt med seg smartmobilen i racerbilen, og hvorfor skulle han ikke fiske den fram da en kjempekrasj stoppet Daytona 500-løpet helt tirsdag denne uka?

Så live som det kan bli

Tweeten fra krasjen finner du her, og det er ikke tvil om hvor Brad befinner seg.

Underveis i løpet smalt en av de andre bilene inn i en av de såkalte sikkerhetsbilene, som var stappfull av flydrivstoff. Kollisjonen utløste en voldsom brann, som altså stoppet de andre bilene helt i en lengre periode. Keselowski knipset bildet sitt og postet det på Twitter mens løpet fortsatt pågikk. Ingen av førerne i de to involverte bilene ble skadet, men Brads twitring skapte et visst oppstyr i NASCAR-miljøet om hvorvidt bruken av sosiale medier nå var dratt for langt.

Blir ikke straffet

I går uttalte derimot NASCAR-organisasjonen at de ikke så noe galt med Keselowskis mobilbruk, snarere tvertimot.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer