Bredbåndsfabrikken: Planene fremover

Hvor bor så de som, i første omgang, kan ta stilling til om Bredbåndsfabrikkens tilbud er noe de bør satse på?

Publisert

Ambisjonen er å bli landsdekkende. Men i første omgang vil selskapet satse på de større byene, og det må allerede være et bynett i de områdene selskapet skal levere tjenestene sine i, påpeker Jarl Øverby, salgsdirektør i Bredbåndsfabrikken. Men han føyer også til at selskapet vil tilby tjenestene sine i byer eller områder med offensiv holdning, hvor byen eller kommunen legger sine egne bredbåndsnett.

Oslo er altså første by for Bredbåndsfabrikkens nettverksutbygging og satsning. Per i dag har selskapet også underskrevet en rammeavtale med OBOS, USBL, Romerike Boligbyggelag og Drammen Boligbyggelag, og Bredbåndsfabrikken er i dialog med borettslag i Asker, Bærum, Romerike, Skedsmo, Lillestrøm og Skårer, forteller Øverby til DinSide.

I tillegg er det etablert et regionskontor i Stavanger, som skal betjene Stavanger, Sandnes, Haugesund, Bergen og Kristiansand. Det jobbes også med planer for Trondheim.

I de områdene Bredbåndsfabrikken ønsker å etablere seg, ønsker selskapet først å inngå avtaler med boligbyggelag i området, for å gi de individuelle borettslagene osv. ekstra trygghet rundt prosjektet. Men de skriver nå avtaler i alle de byene og områdene de har utpekt seg for neste runde av satsingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer