Motorola Razr og Samsung Galaxy Z Flip:

Brettbare telefoner får gjennomgå

Motorola-telefonen får spesielt dårlige kritikker – ett nettsted hadde en ødelagt skjerm i løpet av ei uke.

AIAI: Motorola Razr får gjennomgå av kritikerne. Nå rapporterer flere om at skjermen sprekker opp eller løsner etter kort tids bruk. Foto: Motorola
AIAI: Motorola Razr får gjennomgå av kritikerne. Nå rapporterer flere om at skjermen sprekker opp eller løsner etter kort tids bruk. Foto: Motorola Vis mer
Publisert

Brettbare mobiltelefoner har vært å finne i science fiction-filmer i en årrekke og ble først en realitet i 2019, da den heller ukjente produsenten Royole dukket opp med sin FlexPai-telefon på CES-messen i Las Vegas allerede i januar.

Mest kjent er nok imidlertid Samsung Galaxy Fold, som vi testet i høst på Dinside. I likhet med Royole-telefonen var det her snakk om en telefon i relativt normal størrelse (bortsett fra tykkelsen), som kunne brettes ut til nettbrett-størrelse.

Den første lanseringen ble et mareritt for Samsung. Flere anmeldere som hadde mottatt telefonen, opplevde etter kort tid store problemer med telefonen. Lanseringen ble utsatt og Samsung gikk tilbake til tegnebordet og gjorde flere endringer på konstruksjonen før telefonen ble lansert på ny.

Motorola får gjennomgå

Nå er det Motorola som først og fremst får gjennomgå av amerikanske anmeldere. Det Lenovo-eide selskapet lanserte nylig en oppfrisket utgave av klassikeren Razr, som heller klappes sammen når den ikke er i bruk, slik at fotavtrykket blir langt mindre.

Mandag publiserte Inputmag en artikkel der de viste bilder av Razr-telefonen etter bare ei uke med normal bruk. Her har skjermen praktisk talt løsnet fra resten av telefonen langs bretten, som både er skjemmende visuelt og som også betyr at den ikke responderer på berøringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer