Bose QuietComfort 35 II

Brukere raser etter Bose-oppdatering

Hevder støykanselleringen er blitt dårligere, men selskapet sier de ikke har gjort noen endringer.

KLAGER: Flere Bose QuietComfort 35 II-eiere sier at støykanselleringen er blitt dårligere etter den seneste oppdateringen. Foto: Pål Joakim Pollen
KLAGER: Flere Bose QuietComfort 35 II-eiere sier at støykanselleringen er blitt dårligere etter den seneste oppdateringen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Har du et par QuiectComfort 35 II-hodetelefoner fra Bose bør du avvente med å oppdatere programvaren til dem. I hvert fall etter rapportene fra de som har oppdatert å dømme. Flere sinte brukere har tatt til Boses offisielle forum for å klage over dårligere støykansellering etter å ha installert den seneste oppdateringen.

«Opprettet en konto for å si det samme: den nye oppdateringen har redusert kvaliteten til den aktive støykanselleringen betydelig. Langt unna hva den var», skriver en av forumdeltakerne.

Videre er det flere som skriver at ikke lenger merker noen forskjell på «High» og «Low» i innstillingene, men det er også noen som skriver at de ikke har merket noe forskjell i kvaliteten etter å ha installert 4.5.2-oppdateringen.

Reddit oppfordres det samtidig om ikke å oppdatere hodetelefonene.

Vet ikke hva det skyldes

Overfor The Verge forteller en talsperson for Bose at de er klar over tilbakemeldingene fra kundene, men at de ikke har gjort noen tilpasninger i programvareoppdateringen til QuietComfort 35 II som tilsier at støykanselleringen skal fungere dårligere.

– Hvis det er noen som opplever problemer, oppfordrer vi til å ta kontakt med Boses kundestøtte, sier selskapet i en kommentar til nettstedet.

Boses støtteforum har en bruker publisert en potensiell løsning, en avansert sådan, som innebærer å installere 4.5.2-oppdateringen på nytt. Ut ifra kommentarene å dømme, har dette løst støykanselleringsproblemet for noen, men ikke alle opplever at ting er tilbake til normalen etter å ha fulgt rådene i den tråden.

Vintertrøbbel for konkurrentene

Mens flere Bose-brukerne opplever at støykanselleringen ikke er på sitt beste etter den seneste programvareoppdateringen, har brukere av Sonys toppmodell WH-1000XM3 fått erfare at ikke alt fungerer som det skal når gradestokken kryper under 0 grader.

I vinter rapporterte flere skandinaviske brukere at det høyere berøringspanelet på hodetelefonene ikke fungerte tilfredsstillende i kulden. Beats Solo 3 wireless har også vist seg ikke å levere på sitt beste når kulden brer seg over landet.

Har du opplevd at støykanselleringen på Bose QC35 II har blitt noe dårligere etter å ha installert den siste oppdateringen?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer