Bose QuietComfort 35 II

Brukere raser etter Bose-oppdatering

Hevder støykanselleringen er blitt dårligere, men selskapet sier de ikke har gjort noen endringer.

KLAGER: Flere Bose QuietComfort 35 II-eiere sier at støykanselleringen er blitt dårligere etter den seneste oppdateringen. Foto: Pål Joakim Pollen
KLAGER: Flere Bose QuietComfort 35 II-eiere sier at støykanselleringen er blitt dårligere etter den seneste oppdateringen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Har du et par QuiectComfort 35 II-hodetelefoner fra Bose bør du avvente med å oppdatere programvaren til dem. I hvert fall etter rapportene fra de som har oppdatert å dømme. Flere sinte brukere har tatt til Boses offisielle forum for å klage over dårligere støykansellering etter å ha installert den seneste oppdateringen.

«Opprettet en konto for å si det samme: den nye oppdateringen har redusert kvaliteten til den aktive støykanselleringen betydelig. Langt unna hva den var», skriver en av forumdeltakerne.

Videre er det flere som skriver at ikke lenger merker noen forskjell på «High» og «Low» i innstillingene, men det er også noen som skriver at de ikke har merket noe forskjell i kvaliteten etter å ha installert 4.5.2-oppdateringen.

På Reddit oppfordres det samtidig om ikke å oppdatere hodetelefonene.

Vet ikke hva det skyldes

Overfor The Verge forteller en talsperson for Bose at de er klar over tilbakemeldingene fra kundene, men at de ikke har gjort noen tilpasninger i programvareoppdateringen til QuietComfort 35 II som tilsier at støykanselleringen skal fungere dårligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer