iOS 15

Brukere raser etter iOS 15-oppdatering

Får beskjed om å starte iPhonen på nytt, men det hjelper lite.

IOS 15: Flere brukere rapporterer om noen merkelige lagringsfeil etter å ha oppgradert iPhone. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
IOS 15: Flere brukere rapporterer om noen merkelige lagringsfeil etter å ha oppgradert iPhone. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Mandag denne uka begynte Apple utrullingen av iOS 15 til kompatible iPhoner og iPod Touch 7. generasjon.

Blant de største nyhetene er Live Text, en funksjon for å søke tekst i et objektiv, Delt med deg-fanen og en ny Fokus-funksjon som lar deg finjustere varsler avhengig om du sover, jobber, er hjemme og liknende.

Fullt, men ikke fullt?

Samtidig kommer det rapporter fra en rekke brukere som opplever en merkelig feil etter å ha oppgradert til iOS 15. Flere får nemlig varsel om at lagringsplassen på iPhonen snart er full uten at den faktisk er det.

Når de trykker på nevnte varsel, blir de videresendt til iPhonens lagringsinnstillinger som viser at de faktisk har mange gigabyte ledig, i tilfeller et tosifret antall, og det skjer ingenting når de trykker på «iPhone Storage Almost Full»-varselet i innstillinger, melder brukerne.

En annen bruker skriver at hun ikke får vekk varselet om lite lagringsplass, selv om iPhonen hennes har 50 GB ledig.

Flere feil

Samtidig skriver MacRumors at enkelte iOS 15-brukere også opplever et annet lagringsproblem. I dette tilfellet at iPhonen rapporterer om mer lagringsplass enn hva som faktisk er enhetens totale lagringskapasitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.