Bullet Proof FTP- sikker filoverføring

Nå er det ikke lenger noe problem å miste forbindelsen når du overfører filer over Internett. Med en rekke svært etterlengtede funksjoner setter Bullet Proof FTP en ny standard for FTP-programmer.

Bullet Proof FTP- sikker filoverføring
Publisert

Knapt noen databruker som har overført filer over Internett, har unngått å oppleve irritasjon over at forbindelsen blir brutt. Det kan være internettleverandøren som svikter, eller det kan være problemer med forbindelsen til FTP-serveren du kommuniserer med.

Bullet Proof FTP er resultatet av en eneste programmerers innsats, og er laget for å sikre at du får sendt eller mottatt alle filer slik du ønsker. Teknikken er enkel: Mister Bullet Proof FTP forbindelsen med den eksterne maskinen, kobler den seg opp på nytt for å fortsette overføringen der den slapp.

Det er mange situasjoner hvor dette er et stort fremskritt for deg som overfører mange filer mellom egen maskin og fremmede maskiner over Internett.

En typisk problemsituasjon er at den fremmede maskinen ikke tillater at du laster ned mer enn en viss datamengde før den stenger tilgangen din, selv om du ikke er ferdig. Bullet Proof FTP omgår dette, og kobler deg automatisk opp på nytt til serveren inntil jobben er gjort.

Webredaktører kan ofte oppleve at FTP-serveren deres er dårlig, selv om HTTP-serveren er bra. Dette kan føre til at forbindelsen til FTP-serveren svikter, og hjemmesiden får døde lenker eller manglende grafikk. Bullet Proof FTP løser dette ved å koble seg opp igjen automatisk, og fortsetter der den slapp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer