Bytt bakgrunnsbilde på iPhone og Android

Gjør telefonen mer personlig med en ny bakgrunn.

Bytt bakgrunnsbilde på iPhone og Android
Publisert
Sist oppdatert

Selv om de fleste vet hvordan de bytter bakgrunnsbilde på telefonen, er det også mange som ikke gjør det, og som fortsatt tar til takke med standardbildet som lå der da de kjøpte telefonen.

Denne artikkelen er mest for de i siste gruppe, men kanskje vil også første gruppe glede seg over tipsene til hvor man finner fine bakgrunnsbilder lenger ned i artikkelen.

Slik bytter du bakgrunnsbilde

På iPhone går du inn i innstillinger-menyen og blar ned til bakgrunn. Dernest trykker du på eksisterende bakgrunn, før du kan angi om du vil velge ny bakgrunn fra de medfølgende bakgrunnene, eller fra kamerarullen.

Når du så har valgt bilde, får du spørsmål om du vil bruke den nye bakgrunnen på låsskjermen (den som vises når du slår på telefonen), på hjemmeskjermen (der ikonene dine ligger) eller på begge.

Du kan også gå andre veien ved se på et bilde i kamerarullen, klikke på ikonet for deling og deretter velge sett som bakgrunn, hvorpå du igjen blir spurt om du vil sette det som bakgrunn på hjemmeskjermen, låsskjermen eller begge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer